Onderhoudsbeurt Menu sluiten

Klein en groot onderhoud

bij CarXpert Autobedrijf Odijk

Onderhoud

Uw auto kan een stootje hebben. Maar wilt u zo lang mogelijk onbezorgd kilometers maken? En wilt u zo lang mogelijk genieten van uw auto? Dan is goed onderhoud noodzakelijk. Vertrouw dan op de kwaliteitsservice van CarXpert Autobedrijf Odijk. Onze technici doen meer dan alleen maar olie verversen. Ze zijn vakbekwaam, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, beschikken over up-to-date technische informatie en werken met het beste materiaal.

Diagnose vooraf

Vóór elke onderhoudsbeurt stellen wij, in overleg met u, een diagnose om de nodige onderhoudswerkzaamheden te bepalen. U kunt er op rekenen dat uw auto op tijd klaar staat en dat de afspraken zijn nagekomen. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent.

Verschillende onderhoudsbeurten

Veel autobedrijven geven aan dat uw auto kan worden voorzien van groot en klein onderhoud. CarXpert Autobedrijf Odijk geeft u graag meer informatie over wat er gebeurd tijdens een onderhoudsbeurt.

Controles bij kleine onderhoudsbeurt
Tijdens het uitvoeren van een kleine beurt wordt uw auto gecontroleerd op 20 verschillende aspecten. Dit is belangrijk omdat eventuele mankementen zo tijdig worden ontdekt.

De auto wordt rondom nagelopen op niet of slecht functionerende onderdelen, zoals verlichting, ruitenwissers en sproeiers. Daarbij wordt ook gekeken naar de staat van de remmen en banden. Wat betreft de binnenzijde van de auto worden alle vloeistoffen gecontroleerd en tevens wordt de airco gecheckt. Ook de motorolie en het bijbehorende filter worden vervangen.

Controles bij grote onderhoudsbeurt
Bij het uitvoeren van een grote beurt wordt er grootschalig onderhoud gepleegd aan uw auto. Dit om te zorgen dat u veilig kan blijven rijden en de auto zijn waarde blijft behouden. Alle remmen worden losgehaald en schoongemaakt of vervangen wanneer nodig. Alle filters (brandstof, olie, lucht en interieur) worden vervangen. Buiten deze werkzaamheden worden ook net zoals bij een kleine beurt de verlichting, airco, ruitenwissers etc. gecheckt. Laat deze beurt tijdig uitvoeren om de prestaties van uw auto te waarborgen.

Gratis APK

In combinatie met een grote beurt is een APK gratis. Dat is dan exclusief afmeldkosten en milieumeting.