Schadeherstel Menu sluiten

Schadeherstel

Wij herstellen schade aan uw auto vakkundig

Vakkundig schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het gevolg: een deuk, kras of grote schade aan uw auto. Laten we hopen dat het u niet treft, maar mocht het onverhoopt toch gebeuren, dan kunt u bij Autobedrijf Odijk altijd terecht voor vakkundig autoherstel. Van reparatie en passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij: wij regelen het voor u.

Wist u dat in 90% van alle gevallen u geheel vrij bent om de schade te laten repareren, waar u dat wilt! En de voordelen, zoals korting op het eigen risico en vervangend vervoer, krijgt u in bijna alle gevallen bij ons ook.

Uitdeuken zonder spuiten (restylen)

Het is mogelijk om kleine deukjes tot een grootte van ongeveer 4 centimeter als gevolg van parkeer-, transport- of hagelschade snel en doeltreffend te verwijderen zonder dat spuiten noodzakelijk is. De lak mag alleen niet beschadigd zijn. Met behulp van speciaal gereedschap kunnen zelfs deuken onder spanten of op andere moeilijke plekken probleemloos worden behandeld.

Krassen verwijderen

Heeft uw auto krassen? Het verwijderen van een kras of meerdere krassen is een delicate klus. Gelukkig heeft Autobedrijf Odijk hiervoor genoeg expertise en de juiste technieken in huis.