Ruitenservice Menu sluiten

Ruitenservice

Eerste hulp bij ruitschade

Ruitschade

Een steentje tegen de voorruit? Het kan zomaar gebeuren. Een sterretje in de voorruit kan gemakkelijk doorscheuren, waardoor het nodig kan zijn de gehele ruit te vervangen. Voorkom erger en laat de ruit vakkundig repareren bij CarXpert Autobedrijf Odijk.

Uw ruiten zijn van levensbelang

De ruiten van uw auto vormen een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Mede daarom is het zo belangrijk dat u schade aan een autoruit zo snel mogelijk laat repareren of dat u de ruit laat vervangen. Kom bij ons garagebedrijf langs. Dan weet u dat reparatie of vervanging vakkundig gebeurt.

Voorkom een APK-herkeuring

Een scheur of een barst met uitlopers in uw voorruit kan bij de APK een reden zijn om uw auto af te keuren. Laat ons daarom vóór de APK uw ruit beoordelen om zo een eventuele herkeuring te voorkomen.

Repareren of vervangen van uw autoruit

Gelukkig kunnen wij een ster in uw voorruit meestal eenvoudig repareren met speciale kunsthars en zo verdere problemen voorkomen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan vervangen we, uiteraard na overleg met u, de complete voorruit. Wij kunnen ook zijruiten en achterruiten vervangen.

Gratis ruitreparatie

Een ruitreparatie is meestal gratis*. Als u de ruit laat vervangen, ontvang u in de meeste gevallen korting op uw eigen risico.

* Afhankelijk van uw verzekering