Over ons Menu sluiten

CarXpert Autobedrijf Odijk

Sterk in onderhoud en service van uw Auto!

CarXpert Autobedrijf Odijk

CarXpert Autobedrijf Odijk heeft haar sporen ruimschoots verdiend en staat dan ook in Odijk en de wijde omgeving bekend als een vakkundig en betrouwbaar autobedrijf.

U vindt ons op industrieterrein ’t Zand, waar ons professionele team voor u klaar staat om uw auto op vakkundige wijze na te kijken en u een eerlijk advies te geven.

Wij zijn een universeel, full-service bedrijf. Dit houdt in dat wij alle service kunnen geven op alle merken auto’s. Van APK tot een grote of kleine beurt of het uitdeuken van uw auto, u kunt ervoor bij ons terecht.

Haal- en brengservice

Wij repareren en onderhouden uw auto en met onze haal- en brengservice zorgen wij ervoor dat uw auto, zelfs als u deze niet bij ons kunt afleveren, toch gerepareerd wordt! Wij halen uw auto thuis op en leveren deze weer bij u af.

Schadeherstel

In het geval u een schade heeft, bent u bij ons in goede handen. Het gehele traject rondom een schade kunnen wij voor u verzorgen, van de schadetaxatie tot en met de afhandeling met de verzekering.

Occasions

Voor de in- of verkoop van een occasion bent u bij ons aan het goede adres. Indien mogelijk ruilen wij uw auto graag in. Ook hier kunt u ervan op aan dat wij u een degelijk en eerlijk advies geven.